Uusia tuulia.

Uudet tuulet puhaltavat ja olemme ostaneet hevostilan pohjois-sipoosta. Pitkäaikainen unelma omasta tilasta riittävän hyvillä puitteilla ja kulkuyhteyksillä läheltä pääkaupunkiseutua on vihdoin löytynyt jopa hieman yllättäinkin. Rönnkullan tila Paippisten Sipoossa on toiminut jo pitkään hevosten täysihoitotallina Kim ja Marit Olinin omistamana ja pyörittämänä. Olen tuntenut heidät jo lähes 12 vuotta ja nuo huudit ovat jo entuudestaan tuttuja ;) 

Nyt tila on siirtynyt omistukseeni ja muutamme perheeni kanssa piakkoin sinne itsekin. Tilalla on kaksi tallirakennusta joista toinen toimii asiakastallina ja tarjoamme siellä laadukasta täysihoitoa hevosille. Vanha talli jää yksityiskäyttöön omille hevosilleni sekä koulutettaville hevosille. Uusi pihatto valmistuu loppukesällä ja tarjoamme myös muutamia pihattopaikkoja. 

Ratsastuspuitteet ovat hyvät, meillä on 200m pitkä ovaaliharjoitusrata sekä juuri pohjaltaan uusittu ratsastuskenttä. Maastoja löytyy ristiin rastiin pitkin pohjois-sipoon kauniita maisemia. 

Olen tehnyt kiertävän opettajan töitä päätoimisesti jo lähes 12 vuotta. Vihdoin voin keskittää toimintani omiin tiloihin ja tarjota osaamistani ja palveluitani kotitallillani. Meillä tulee olemaan monipuolista valmennustoimintaa, kursseja, hevosten hyvinvointiin liittyviä kursseja jne. Syksy on jo täynnä ohjelmaa :) Jatkan vielä valmentamista muualla satunnaisissa paikoissa, mutta pääosin toivotan nykyiset ja uudet asiakkaani tervetulleiksi meille harrastamaan ja oppimaan. :) 

Tsekkaa facebookista sivu https://www.facebook.com/tallironnkulla/ sekä https://www.facebook.com/groups/1482346615173517/ Talli Rönnkullan valmennukset ja tapahtumat joka on suljettu ryhmä, mutta jos olet kiinnostunut valmentautumaan ja kurssittautumaan meillä, niin laita pyyntö ryhmään. 

Meillä on jo lähes 300 tykkääjää alle kahdessa viikossa sekä pyrimme vielä niin pian kuin mahdollista työstämään tallimme kotisivut valmiiksi.

Aurinkoista loppukesää kaikille :)

Mari