Alkuvuoden tunnelmia.

Uusi vuosi on täydessä käynnissä ja kalenteri täyttyy hyvää vauhtia kursseista ja arkiopetuksista. Vielä löytyy satunnaisia päiviä keväälle joko päivän kurssille tai arkena opetuksille. Vapaista päivistä kannattaa kysyä meilitse. 

Islannin reissu oli taas kerrakseen mahtava ja hauska. Oli huippua tavata vanhoja kavereita ja tällä kertaa ehdittiin vähän katsella upeita maisemiakin. Muutamia fiilistelykuvia reissusta. :)

Yllä oleva kuva on otettu Vikistä, Islannin eteläisimmästä kärjestä jossa sijaitsee upea black sandbeach. Upeat kivet, musta hiekka ja pauhaava, jäätävä,atlantti aaltoineen ei kyllä jätä ketään kylmäksi. :)

Pitihän sitä käydä vanhassa duunipaikassakin :) 

Perus turistikuva autosta otettuna. ;) 

Seuraavaa reissua odotellessa. Teimme myös hieman tulevaisuuden sijoituksia joten edessä on mielenkiintoisia aikoja. Niistä lisää myöhemmin. 

 

Kotipelloilla...

 

 

Heimurin talvi-iloittelua. :)

 

Hrimnir tuotteista, tällä hetkellä sovittaa voi Pro mallia koossa 17, sekä uusi iskua vaimentava satulahuopa, hrimnirkuolaimet koossa 10,5 sekä Tinna ulkoilutakki koossa S jota saapi sovittaa. :) Kaikkia tuotteita saa tilauksesta ja muita satulamalleja on tarkoitus hankkia piakkoin lisää.

 

Toivotaan että jäätikkökelit hellittää pian, kevättä odotellessa. :)

Mari