Syksy tulee...

Kesä alkaa olla taputeltu tältä vuodelta. Tässä muutamia fiilistelyjä loppukesän Norjan PM kisa matkalta. Lähinnä maisemia :)

Hienot kisat ja Suomelle paljon upeaa menestystä. Oli mukavaa nähdä että hyvästä ratsastuksesta ja kommunikaatiosta hevosen kanssa oikeasti palkitaan, enää ei onneksi riitä pelkästään korkealle viuhuvat etujalat ja vauhti ;) Hyvällä yhteispelillä pääsee tuloksiin. 

Kesä toi tullessaan kaikenlaista uutta kuviota. Joskus oma aika, ja voimavarat ovat vain priorisoitava.Hevosmäärällä kun on tapana lisääntyä, tulee väistämättä hetki jolloin täytyy pysähtyä miettimään ehdinkö tämän kaiken, ja pystynkö antamaan jokaiselle riittävästi aikaa ja energiaa. Kaikkeen ei vain yksinkertaisesti aika ja resurssit riitä. Oma kasvattini Frami muutti uuteen kotiin kesällä. Framin uusi omistaja on pitkäaikainen hyvä ystäväni. Hyviin käsiin on aina helpottavaa myydä hevonen, tietäen että hevonen saa kaiken tarvittavan ajan, hyvän hoidon ja mahdollisuuden.

Syksy kuluu pitkälti töiden parissa, ratsastaen ja opettaen. Kurssejakin on tiedossa ja nyt alkaa kaikki vknloput olla lähes täynnä jouluun asti. Joitakin hajapäiviä saattaa vielä löytyä.

Aluevalmennus starttaa jälleen ja haku on käynnissä Sihyn nettisivuilla. http://www.islanninhevonen.net/urheilu/aluevalmennus/

Toivotaan aurinkoisia syyspäiviä, ja nautitaan elämästä. :)  

 

Kisa-alue aamulla aitiopaikalta katsottuna. 

 

Aina yhtä kaunis Norja autosta käsin..

Ja lisää näitä...;)

 

Syysfiiliksiä pellossa orhin kanssa. :) Kuvan otti Kim Olin.