Uusi Satula ja kuulumisia.

Olen ihan super kiitollinen ja iloinen uudesta sponsoristani. Kiitos satulaseppä Maria Paavola. Sain käyttööni uuden Butterfly askellajisatulan joka istuu orilleni kuin nappi silmään. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja tarkoitus on tässä lähiaikoina ottaa kuvia myös uudesta satulastani sekä kirjoitan siitä myös tarkemmin. Satulassa on ihan uudenlainen runko joka antaa todella loistavan liikkumavapauden hevosen lavoille. 

http://www.mariapaavola.com/

http://www.chiadegracia.fi/

 

Kiitos Chia de Cracialle taas luontaistuotteista. Olen käyttänyt jo useamman vuoden erilaisissa tarpeissa bentoniittisavea. Pakko taas kehua tätä tuotetta, se on todella loistava lisäravinne tukemaan vatsan ja suoliston normaalia ph tasoa, sekä poistaa tehokkaasti suolistosta kaikkia haitallisia bakteereja. Kuuriluonteisesti tämä mineraalirikas savivalmiste on kuulunut ja useimpien hevosteni ruokavalioon. Yleensä syötä sitä etenkin syksyisin yhden kuurin ja usein myös keväällä, aina hieman tarpeesta ja yksilöstä riippuen. Tehokkaampaa kuin ruokintakalkki ja useimmissa vatsan hyvinvointiin tarkoitetuissa lisäravinteissakin on lisättynä bentoniittisavea, eli toimivaa todella. Suosittelen. 

 

Ensiviikolla suuntaan Norjaan katsomaan Islanninhevosten PM kilpailuja. Mielenkiintoista nähdä taas millainen on tänä vuonna Pohjoismainen taso, ja ennenkaikkea mukavaa päästää reissuun. :) 

Mukavaa loppukesää kaikille. 

 

Mari