Opetusta kesällä.

Kyselyjä opetuksista ja valmennuksista on tullut viime aikoina paljon mistä olen erittäin otettu. :)  Siksi laitankin tähän hieman yleisinfoa koskien tallikäyntejä. Mistä opetushinnat koostuu ? Kuinka monta ratsukkoa pitää olla samalla tallilla? Tulenko opettamaan vain yhtä ratsukkoa varten?

Ratsastusvalmennusten hinnat koostuvat itse tunnista, jotka vaihtelevat ajaltaan puolesta tunnista kokonaiseen tuntiin ratsastajan oman valinnan mukaan, sekä ajokilometreistä ja arvonlisäverosta 24 %.

Yhtä ratsukkoa varten voin tulla opettamaan mikäli talli sopii ajoreitilleni, tai samalla suunnalla on muitakin käyntejä. Mikäli ratsukoita on vain yksi, hinnoittelu perustuu kokonaisen tunnin mukaan. Siksi on aina edullisempaa mikäli tallilla on useampia ratsukoita, ja on mahdollista ratsastaa myös puolen tunnin tunteja.

Kysy rohkeasti tarjousta, ja missäpäin opetan milloinkin. Tällä hetkellä liikun pääasiassa Sipoossa, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Pornaisissa, sekä satunnaisesti Porvoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa sekä Tuusulassa. 

Ensi syksylle voi kysellä vakiotunteja jo nyt hyvissä ajoissa. 

Minut tavoittaa parhaiten joko facebook viestillä, sähköpostilla tai puhelimitse aamupäivisin :)

Mari