Kevät kuulumisia..

Kisakausi on täydessä vauhdissa ja minä olen enimmäkseen toiminut coachin roolissa :) Valmennettavillani on kisakausi lähtenyt mukavasti käyntiin ja kaikki ovat omilla tasoillaan tehneet nousujohteista tulosta sekä saaneet arvokasta kokemusta kohti kesän isompia kilpailuja. 

Aluevalmennukset on saatu pulkkaan tältä kaudelta ja uusi kausi lähtee käyntiin taas syksyllä. Kesällä valmennukset pyörivät silti aktiivisesti ja fokus pidetään läpi kesän kilpailuissa kaikkien kanssa jotka kilpailevat tällä kaudella. 

Kiirettä siis pitää, mutta mikäs sen mukavempaa kuin tehdä töitä motivoituneiden ja ahkerien ratsukoiden kanssa. :)

Pääsiäisenä pidin muutaman päivän miniloman ja suuntasin nokan kohti islantia. Oli aivan super ihanaa nähdä vanhoja työkavereita pitkästä aikaa ja tietenkin ratsastaa toinen toistaan upeimmilla hevosilla. Lauantai-iltana kävimme myös seuraamassa kovatasoista tölttikilpailua Reykjavikissa ja siellähän meno oli ylimmillään. Islantilaiset kyllä osaa ;) Kaikin puolin mahtava reissu taas kerran. Uusia tuulia puhaltaa myös hevosrintamalla kun odottelen uuden ystäväni saapumista Suomeen. Siitä lisää sitten myöhemmin. :)

Antoisaa kevättä ja kesän odotusta. 

M-