Kevät tulee..:)

Talvi on voitonpuolella ja kevään myötä tulossa paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Kisakausi avattiin virallisesti viime sunnuntaina Jalkurin talvikisoissa jossa starttasi aluevalmennettaviani. Tytöt saivat hyvää kokemusta, ja pokkasivat sinivalkoiset ruusukkeet. :) Hyvä aloitus siis. :) 

 

Maaliskuun ohjelmassa on mm. ohjaajien vuosihuolto, jota olen mukana vetämässä sekä aluevalmennuksen kaikkien ryhmien yhteinen kuivaleiri jonka vedämme yhdessä Sirpa Brumptonin kanssa. Arkitunnit pyörivät normaalisti ja osa valmennettavistani starttaavat tulevissa kilpailuissa joten paljon mukavaa ohjelmaa tiedossa. :) 

Toukokuussa järjestän avoimen ratavalmennuksen orimattilan radalla. Valmennus sopii kilpailuhin tähtääville ratsukoille, sekä myös ratsukoille jotka haluavat syventää harjoitteluaan radalla. Valmennus pidetään helatorstaina, ja kaikki tiedustelut siitä suoraan minulle meilitse tai puhelimitse. Toukokuussa myös tulossa mielenkiintoinen kurssi joka käsittelee hevosen biomekaniikkaa ja sitä kuinka hevosen rakenne ja askellajitaipumus vaikuttavat sen treeniin. Tämä kurssi on Islanninhevoskerho Jalkurin järjestämä ja lisätietoa kurssista ja ilmoittautumisista saat Jalkurin kautta. 

Nyt kannattaa pian varata kurssipäiviä kesälle, mikäli sellainen kiinnostaa. Otan myös jo alustavia varauksia syksylle. Arkitunnit pyörivät normaalisti uudenmaan alueella ja aina kannattaa kysyä vapaita aikoja myös arkipäiville. 

Mukavaa kevään odotusta. 

Mari